ODENSE Logo professionel

Kransekage med ananas gelé

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  • 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 400 g Sukker
  • 100 g Æggehvider
  • Ananas broken gelé

  • 330 g Ananas puré
  • 130 g Sukker
  • 40 g Citronsaft
  • 4 g Textura Gellan
  • 4 g Textura Citras

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen. Derefter tilsættes æggehviderne lidt efter lidt.
  2. Massen sprøjtes ud i lange stænger, med ODENSE Snabeltyl, på bagepapir.
  3. Stængerne skæres i stykker på 6 cm. Bages ved 230° C i ca. 13-15 min.
  4. Ananas broken gelé; alle ingredienser blandes sammen i en gryde og koges op under omrøring. Skal koges igennem i ca. 2 min. (Lav en test på bordet – geléen skal sætte sig meget hurtigt, når den ligger på bordet). Sættes på køl, indtil helt fast og derefter blendes den glat.
  5. Geléen sprøjtes i kransekagestængerne og pyntes med en chokoladeplade penslet med ODENSE Støv.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.