ODENSE Logo professionel

Kransekage "Gourmet-chips"

Sprøde, salte og søde chips - sælg som en lækker snack til årets mange anledninger. God indtjening!

Sælg kransekage chips i fine æsker eller poser fra disken.

Husk smagsprøver fra disken - så sælger de sig selv!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:
  • 1000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 200 g Sukker
  • 50 g Past. æggehvider
  • Krydderi, vælg mellem

  • 25 g Flagesalt
  • 18 g Rosenpeber
  • 16 g Chiliflager
  • 16 g Frisk Rosmarin
  • 16 g Frisk Timian

Sådan gør du

Bland Kranse XX, sukker og æggehvide og smag til med det ønskede krydderi.

Rul 3 pølser af 420 g i bagepladens bredde og frys dem ind.

Skær den frosne masse i tynde chips (ca. 2 mm) og læg på plader med bagepapir.

Bages ved 200°C grader i ca. 8 min.

Tip

Så nemt!

Kransekagemassen kan opbevares på frost. Bland massen i god tid og bag chipsene efterhånden, som der er brug for dem.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.