Kransekage "Gourmet-chips"
Sprøde, salte og søde chips - sælg som en lækker snack til årets mange anledninger. God indtjening!
Sælg kransekage chips i fine æsker eller poser fra disken.
Husk smagsprøver fra disken - så sælger de sig selv!
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 200 g Sukker
- 50 g Past. æggehvider
Krydderi, vælg mellem
- 25 g Flagesalt
- 18 g Rosenpeber
- 16 g Chiliflager
- 16 g Frisk Rosmarin
- 16 g Frisk Timian
Sådan gør du
Bland Kranse XX, sukker og æggehvide og smag til med det ønskede krydderi.
Rul 3 pølser af 420 g i bagepladens bredde og frys dem ind.
Skær den frosne masse i tynde chips (ca. 2 mm) og læg på plader med bagepapir.
Bages ved 200°C grader i ca. 8 min.
Tip
Så nemt!
Kransekagemassen kan opbevares på frost. Bland massen i god tid og bag chipsene efterhånden, som der er brug for dem.