ODENSE Logo professionel

Klassisk kransekagestykke

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 160 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 160 stk.:

Sådan gør du

Med trekanttyl sprøjtes stykker á 50 g ud på silikonepapir. Kransekagestykkerne rettes op til ”små mus”.

Bages ved 220°C i ca. 9 min.

Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Sprøjtes med glasur.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.