ODENSE Logo professionel

Juletræer

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 38 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 38 stk.:

Sådan gør du

Masse, sukker og råmasse røres sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen.

Med stjernetyl sprøjtes toppe á 48 g på silikonepapir. Drysses med flormelis lige inden afbagning.

Bages ved 180°C i 15-16 min. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Juletræerne bundtrækkes med mørk overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.