ODENSE Logo professionel

Frugtdrøm - Stikkelsbær

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 42 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 42 stk.:

Sådan gør du

  1. Stikkelsbær sættes til optøning dagen før, så saften drænes fra. De drænede bær, sukker og krydderier køres sammen med masse og æggehviden tilsættes til sidst. Massen skal have konsistens som til konfekt og sprøjtes ud i zig-zag mønster til juletræer på 40 g pr. stk.
  2. Drysses med flormelis lige inden afbagning og bages ved 225º C i 11-12 min. Efter afkøling smøres bagsiden med smeltet nougat. Pynt evt. juletræerne med en topstjerne af hvid overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.