ODENSE Logo professionel

Frugtdrøm - Appelsin

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 42 g:
  g
Opskrift er beregnet til 42 g:
  • Appelsinpasta

  • 2 stk. Appelsiner usprøjtet
  • 200 g Sukker
  • 20 g Honning
  • Kakaopasta

  • 30 g Kakao
  • 40 g kogende Vand
  • Samling

  • 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
  • 200 g Appelsinpasta
  • 200 g Sukker
  • 70 g Kakaopasta
  • 200 g Past. æggehvider
  • ODENSE Nougat 1 - 1 kg

Sådan gør du

  1. Appelsinpasta: Appelsinerne skåret i skiver og resten af ingredienserne blandes og koges op. Simrer under låg i 20-25 min. Blendes til pasta og afkøles. Pastaen kan opbevares på køl op til 3 uger.
  2. Kakaopasta: Kakao røres op i kogende vand.
  3. Masse, appelsinpasta og sukker røres sammen. Kakaopasta røres i og æggehvide tilsættes til sidst. Massen skal have konsistens som til konfekt. Toppe á 40 g sprøjtes med stjernetylle. Bages ved 2250 C i 11-12 min. Efter afkøling sprøjtes hver top med smeltet nougat.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.