Frugtdrøm - Appelsin
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 42 g:
g
Opskrift er beregnet til 42 g:
Appelsinpasta
- 2 stk. Appelsiner usprøjtet
- 200 g Sukker
- 20 g Honning
Kakaopasta
- 30 g Kakao
- 40 g kogende Vand
Samling
- 1000 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 200 g Appelsinpasta
- 200 g Sukker
- 70 g Kakaopasta
- 200 g Past. æggehvider
- ODENSE Nougat 1 - 1 kg
Sådan gør du
- Appelsinpasta: Appelsinerne skåret i skiver og resten af ingredienserne blandes og koges op. Simrer under låg i 20-25 min. Blendes til pasta og afkøles. Pastaen kan opbevares på køl op til 3 uger.
- Kakaopasta: Kakao røres op i kogende vand.
- Masse, appelsinpasta og sukker røres sammen. Kakaopasta røres i og æggehvide tilsættes til sidst. Massen skal have konsistens som til konfekt. Toppe á 40 g sprøjtes med stjernetylle. Bages ved 2250 C i 11-12 min. Efter afkøling sprøjtes hver top med smeltet nougat.