ODENSE Logo professionel

Frugtdrøm - Æble

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 42 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 42 stk.:

Sådan gør du

  1. Æbletern sættes til optøning dagen før, så saften kan drænes fra. Frugten, saft og skal af citron, masse og brun farin køres sammen. Æggehvide tilsættes til sidst og massen skal have konsistens som til konfekt.
  2. Massen sprøjtes ud på hasselflager, 40 g pr. stk., rulles i flagerne til en kugle.
  3. Bages ved 225º C i 14-15 min. Afkøles og smøres i bunden med smeltet nougat.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.