ODENSE Logo professionel

Donna

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 120 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 120 stk.:

Sådan gør du

Bund
Masse, hasselnødder, sukker og praline røres sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen.

Top
Masse, sukker og flormelis røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.

Donna
Bundmassen sprøjtes ud med snabeltylle i stænger i ønsket længde. Trøflen sprøjtes midt på stængerne. Topfyldet sprøjtes med spaghetti-tyl øverst på stængerne.

Bages ved 210°C i ca. 12 min. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.

Stængerne deles i stykker á 46 g og enderne samt bunden dyppes i mørk chokolade.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.