Donna
Ingredienser
Bund
- 2000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 400 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 1000 g Sukker
- 500 g Past. æggehvider
Top
- 500 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
- 200 g Sukker
- 50 g Flormelis
- 125 g Past. æggehvider
Topping
- 480 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 500 g ODENSE Sprøjteklar Trøffel med Orangesmag - 1 kg
Sådan gør du
Bund
Masse, hasselnødder, sukker og praline røres sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
Top
Masse, sukker og flormelis røres sammen og æggehvide tilsættes lidt ad gangen.
Donna
Bundmassen sprøjtes ud med snabeltylle i stænger i ønsket længde. Trøflen sprøjtes midt på stængerne. Topfyldet sprøjtes med spaghetti-tyl øverst på stængerne.
Bages ved 210°C i ca. 12 min. Afkøles og kan opbevares på frost indtil anvendelse.
Stængerne deles i stykker á 46 g og enderne samt bunden dyppes i mørk chokolade.