ODENSE Logo professionel

Caffe Latte kransekagestang

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 56 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 56 stk.:

Sådan gør du

Pisk cremen op og sprøjt med en blad/rosentylle, bølger på toppen af de færdigbagte kransekagestænger. 

Frys stængerne og skær i 7 cm stykker. 

Pyntes fx med frysetørret hindbærstykker.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.