Rocky road fudge tern
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:
- 225 g ODENSE Færdig kransekagemasse - 1 kg
- 250 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- 100 g Piskefløde
- 125 g iskold ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 125 g ODENSE Mandler uden hinder - 1 kg
- 50 g små Skumfiduser
Sådan gør du
- Beklæd en lille firkantet bradepande ca. 20*20 cm med plastfilm.
- Smør kransekagemassen ud på et stykke bagepapir svarende til størrelsen på bradepanden og bag den 10 min. ved 200° C, til den er gylden. Afkøl kransekagebunden, pil bagepapiret af og læg bunden i bradepanden med plastfilm.
- Bring piskefløde i kog, tag gryden af varmen og smelt mørk overtræk heri. Skær kold nougat i små tern og fordel dem oven på bunden. Bland fløden med nødder, mandler og marshmallows og kom det i formen.
- Glat overfladen, sæt den koldt til massen er stivnet i mindst 2 timer og skær det i tern.
Tip
Der kan også anvendes forskellige tørrede frugter sammen med nødderne