ODENSE Logo professionel

Rocky road fudge tern

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 30 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 30 stk.:

Sådan gør du

  1. Beklæd en lille firkantet bradepande ca. 20*20 cm med plastfilm.
  2. Smør kransekagemassen ud på et stykke bagepapir svarende til størrelsen på bradepanden og bag den 10 min. ved 200° C, til den er gylden. Afkøl kransekagebunden, pil bagepapiret af og læg bunden i bradepanden med plastfilm.
  3. Bring piskefløde i kog, tag gryden af varmen og smelt mørk overtræk heri. Skær kold nougat i små tern og fordel dem oven på bunden. Bland fløden med nødder, mandler og marshmallows og kom det i formen.
  4. Glat overfladen, sæt den koldt til massen er stivnet i mindst 2 timer og skær det i tern.

Tip

Der kan også anvendes forskellige tørrede frugter sammen med nødderne

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.