ODENSE Logo professionel

Påskeæg med nougat og salte sukkermandler

Her har du opskriften på sprøde påskeæg med marcipan, nougat og salte sukkermandler. Påskeopskriften, som giver 12 stk. fine påskeæg, er let at gå til, og vi lover dig, at resultatet vil imponere dine gæster. Påskeæggene er sprøde og lækre og de går perfekt som konfekt til påskebordet. Se, i opskriften nedenfor, hvordan påskeæggene laves og hvordan de pyntes!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 12 stk.:

Sådan gør du

Del marcipanen i 12 lige store stykker og tril til kugler.

Lav en fordybning i hver og fordel nougat og nødder heri.

Pak marcipanen omkring og tril til små æg evt. med lille æggerulle.

Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.

Overtræk med tempereret chokolade og pynt med ekstra nødder eller lidt flagesalt.

Hvis du vil undgå at temperere chokolade, så brug ODENSE Mørk Overtræk i stedet for.

Tip

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.
Hvis ikke du vil temperere chokolade kan du anvende ODENSE Mørk Overtræk i stedet.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.