ODENSE Logo professionel

Nougat snitter

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

  1. Nussnougat skal afkøles til ca. 10° C, før den kan rulles ud.
  2. Al marcipan og nougat rulles ned på 8 mm. Marcipan og nougat rulles ud i samme størrelse og den mindre mængde marcipan i halv størrelse. Nougat lægges på marcipanen og det halve stykke marcipan lægges på den ene halvdel af nougat’en.
  3. Den anden halvdel af marcipan og nougat skæres af og lægges ovenpå marcipanen, så der er marcipan og nougat lagvis. Hele stykket rulles ned på ca. 15 mm i højden.
  4. Stykket deles i strimler på ca. 2 cm i bredden og de lægges forskudt under hinanden. Snitter skæres til rudeform på tværs af strimlerne i ønsket størrelse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.