Nougat snitter
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 100 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:
- 500 g ODENSE Mandel XX - 500 g
- 500 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 250 g ODENSE Mandel XX - 500 g
Sådan gør du
- Nussnougat skal afkøles til ca. 10° C, før den kan rulles ud.
- Al marcipan og nougat rulles ned på 8 mm. Marcipan og nougat rulles ud i samme størrelse og den mindre mængde marcipan i halv størrelse. Nougat lægges på marcipanen og det halve stykke marcipan lægges på den ene halvdel af nougat’en.
- Den anden halvdel af marcipan og nougat skæres af og lægges ovenpå marcipanen, så der er marcipan og nougat lagvis. Hele stykket rulles ned på ca. 15 mm i højden.
- Stykket deles i strimler på ca. 2 cm i bredden og de lægges forskudt under hinanden. Snitter skæres til rudeform på tværs af strimlerne i ønsket størrelse.