Nougat kransekagekonfekt
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:
- 500 g ODENSE Kranse XX - 1 kg
- 200 g Sukker
- 75 g Æggehvider
- 200 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 150 g ODENSE Hasselnødder med hinder - 1 kg
- eller ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
Sådan gør du
- Kranse XX og sukker røres sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Den smeltede nougat tilsættes til sidst.
- Kransekagemassen sprøjtes i små ”klumper” ned i de blendede hasselnødder, rulles i nødderne og sættes på en bageplade med bagepapir. ”Klumperne” formes med fingrene og bages ved 220° C i ca. 8 min på dobbelt bageplade.
- Kransekagerne opbevares på frost indtil servering.