ODENSE Logo professionel

Nougat kransekagekonfekt

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

  1. Kranse XX og sukker røres sammen. Æggehvide tilsættes lidt ad gangen. Den smeltede nougat tilsættes til sidst.
  2. Kransekagemassen sprøjtes i små ”klumper” ned i de blendede hasselnødder, rulles i nødderne og sættes på en bageplade med bagepapir. ”Klumperne” formes med fingrene og bages ved 220° C i ca. 8 min på dobbelt bageplade.
  3. Kransekagerne opbevares på frost indtil servering.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.