Mozartkugler
Ingredienser
- 1500 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 500 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 500 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- ODENSE Rosa Støv - 5 g
- ODENSE Guld Støv - 5 g
Sådan gør du
Del marcipanen i stykker af 15 g, og tril dem til kugler omkring stykker af nougat på 5 g.
Lad kuglerne hvile, gerne et døgn under plastik. Dyp kuglerne i tempereret mørk chokolade. Inden chokoladen sætter sig, sigtes pynten over med en lille fin sigte (en te sigte kan bruges).
Pynt
ODENSE Rosa Støv blandet med frysetørret solbærpulver eller ODENSE Guld Støv blandet med kakaopulver.
Tip
Sælg fx mozartkuglerne i lille ODENSE sort rudeæske med 9 stk. eller enkeltvis fra fad.
Se også opskriften på de vores Mozartkugler og Mozartsnitter med pistacie nedenfor.