ODENSE Logo professionel

Mozartkugler

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 100 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 100 stk.:

Sådan gør du

Del marcipanen i stykker af 15 g, og tril dem til kugler omkring stykker af nougat på 5 g.

Lad kuglerne hvile, gerne et døgn under plastik. Dyp kuglerne i tempereret mørk chokolade. Inden chokoladen sætter sig, sigtes pynten over med en lille fin sigte (en te sigte kan bruges).

Pynt
ODENSE Rosa Støv blandet med frysetørret solbærpulver eller ODENSE Guld Støv blandet med kakaopulver.

Tip

Sælg fx mozartkuglerne i lille ODENSE sort rudeæske med 9 stk. eller enkeltvis fra fad.

Se også opskriften på de vores Mozartkugler og Mozartsnitter med pistacie nedenfor.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.