ODENSE Logo professionel

Mørk trøffelkugle

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 90 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 90 stk.:

Sådan gør du

  1. Fløden koges op og hældes over chokoladen. Det omrøres til chokoladen er smeltet og det stilles til hærdning, til dagen efter.
  2. Trøffelmassen formes til kugler, evt. med en portionsske og sættes køligt, til de er faste.
  3. Trøffelkuglerne overtrækkes med smeltet mørk overtræk, ved at dyppe dem eller rulle dem i hånden, alt efter hvilken overflade, man ønsker.
  4. Trøffelkuglerne skal overtrækkes 3 gange, for at lukke trøflen inde og opnå en holdbarhed op til 3 uger.
  5. Trøffelkuglerne rulles i kakaopulver efter sidste gang overtræk.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.