Mørk trøffelkugle
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 90 stk.:
stk.
Opskrift er beregnet til 90 stk.:
- 650 g Mørk chokolade
- 350 g Piskefløde
- 500 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- 50 g Kakao
Sådan gør du
- Fløden koges op og hældes over chokoladen. Det omrøres til chokoladen er smeltet og det stilles til hærdning, til dagen efter.
- Trøffelmassen formes til kugler, evt. med en portionsske og sættes køligt, til de er faste.
- Trøffelkuglerne overtrækkes med smeltet mørk overtræk, ved at dyppe dem eller rulle dem i hånden, alt efter hvilken overflade, man ønsker.
- Trøffelkuglerne skal overtrækkes 3 gange, for at lukke trøflen inde og opnå en holdbarhed op til 3 uger.
- Trøffelkuglerne rulles i kakaopulver efter sidste gang overtræk.