ODENSE Logo professionel

Medaljoner

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Pâte du fruit
Kirsebærpure, 56 g sukker og pektin koges op.

Når massen koger tilsættes resten af sukkeret lidt ad gangen. Massen må ikke på noget tidspunkt gå af kog.

Når alt sukkeret er tilsat, tilsættes glukosen. Når glukosen er smeltet i gryden tilsættes citronsyre og der røres rundt et par gange. Tages af varmen og støbes i runde forme med det samme, da det sætter sig meget hurtigt. Ca. 15 g pr. stk. 

Nougatcreme
Chokoladen smeltes og hældes over nougaten. Det blandes sammen til en ensartet masse.

Medaljoner
Når frugtgeléen har sat sig i formene drysses der en lille smule kartoffel stivelse på hver enkelt, så de binder det næste lag bedre.

Så fordeles nougatcremen jævnt ud på alle gelestykkerne og sættes på køl efterfølgende.

Marcipanen rulles ned på 5 mm og stikkes ud i ønsket størrelse efter formen. Når nougatcremen har sat sig lægges marcipanskiven ovenpå og trykkes godt fast. Nu vendes det hele ud af formen og dyppes i tempereret chokolade og pyntes efter smag.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.