ODENSE Logo professionel

Marcipanbrød med rom-rosin

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

  1. Rom hældes over rosinerne, som skal stå og trække i min. 3 dage.
  2. Rosinerne blandes sammen med marcipanen til en ensartet masse. Marcipanen sprøjtes ud med en stor trekanttylle eller rulles ud i hånden. Del marcipanen i stykker på ca. 7 cm længde (ca. 50 g.)
  3. Bunden dyppes i tempereret mørk chokolade og der hældes chokolade på toppen, så marcipanen er helt dækket. Afpyntes med lidt kakao nibs eller efter egen fantasi.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.