Marcipanæg med skovbær
Luksuriøse marcipanæg med skovbærpuré og ODENSE Hvid chokolade.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g Skovbærpuré
- Pynt
- 300 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Sådan gør du
Marcipan og pure blandes godt sammen og formes til æg. Brug eventuelt ODENSE Æggerulle.
Dyppes i tempereret hvid chokolade.
Tip
Marcipanæg har godt af at stå og tørre op på overfladen i 1-2 dage, så er de nemmere at dyppe i chokoladen.
 
				 
					 
					![Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name](https://odense-professionel-dk.b-cdn.net/media/hgzpo0vq/111047-odense-aeggerulle-40-cm-25-g-aeg-med-sukkerstoev.jpg?width=1600&height=900&format=webp&quality=80&v=1dac30e86912ab0) 
			![Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name](https://odense-professionel-dk.b-cdn.net/media/nokeboro/111049-odense-aeggerulle-60-cm-45-g-aeg.jpg?width=1600&height=900&format=webp&quality=80&v=1dac7bb8caa3e30) 
			 
					 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									 
									