Marcipanæg med rom og kakao
Marcipanæg med chokoladesmag og et twist af rom. Dyppet i lys chokolade og drysset med kakaonibs vendt i bronzestøv.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 30 g Kakao
- 10 g Rom
Pynt
- 300 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 1 g ODENSE Bronze Støv - 5 g
- 40 g Kakaonibs
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles til æggeform i lille/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret lys chokolade. Pyntes med kakaonibs, der er vendt i bronzestøv på toppen.