Marcipanæg med orange og Cointreau
Marcipanæg med samg af orange og Cointreau, og som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g Appelsinpasta
- 20 g Cointreau
Pynt
- 300 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 20 g Rørsukker
- 2 g ODENSE Guld Støv - 5 g
Sådan gør du
Ingredienserne blandes og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g. Op til 5 stykker rulles i ODENSE Æggerulle stor. Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper.
Tryk dem godt ned, så spyddet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke, at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret mørk chokolade.
Pynt æggene umiddelbart efter dypning med groft rørsukker, vend med ODENSE Guldstøv.
Tip
Anvend ODENSE Æggerulle, stor og ODENSE Æggedypper til rationel produktion af dine marcipanæg til påskesalget.