ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med nødde-irish creme

Frist dine kunder med luksus marcipanæg - præsenter æggene i guldæske.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

Ingredienserne blandes og marcipanen formes til æg. Brug eventuelt en ODENSE Æggerulle. 

Dyppes i tempereret lys chokolade og spindes med mørk chokolade.

Tip

Marcipanæg har godt af at stå og tørre op på overfladen i 1-2 dage, så er de nemmere at dyppe i chokoladen.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.