ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med mandel og nougat

Marcipanæg med mandler og nougat, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:

Sådan gør du

Hak de brændte mandler. Gem lidt til pynt og bland rester med nougat.

Tril 55 kugler af nougatmassen og sæt dem i fryseren til de er frosne.

Del marcipanen i 55 skiver af ca. 18 g og læg en nougatkugle på hver. Form marcipanen om nougaten og rul kugler til æg i ODENSE Æggerulle.

Marcipanæggene stilles på en plade, gerne i et døgn, så overfladen tørrer op.

De dyppes i smeltet mørk overtræk og pyntes med lidt finthakkede brændte mandler, som er blandet med ODENSE Guldstøv.

Tip

Marcipanæg formes nemt, hurtigt og ensartet med æggerullen fra Odense Marcipan.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.