Marcipanæg med lakrids og passion
Marcipanæg med lakrids, passion og ODENSE Mandelråmasse Valencia, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 25 g Lakridsgranulat
- 12 g Passionspulver (frysetørret)
- 10 g Rom
Pynt
- 300 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24 g. stk. rulles til æggeform i mellem æggerulle. Marcipanæggene stilles på plade, så overfladen tørrer op i minimum 1 døgn, inden de dyppes i tempereret hvid chokolade og evt. pyntes med passionspulver
Tip
Marcipanæg kan laves med flere forskellige smage og sælges i støbte chokoladeæg, eller pakkes som søde værtindegaver.