Marcipanæg med kokos og Malibu
Marcipanæg med kokos, Malibu og ODENSE Mandelråmasse Valencia, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 200 g Kokos
- 25 g Malibu Rom
Pynt
- 300 g ODENSE Mælkechokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 50 g Kokosmel
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk rulles til æggeform i mellem/stor Æggerulle. Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn, inden de dyppes i tempereret lys chokolade og pyntes på toppen med kokos, evt. vendt i støv (Guld, Bronze, Rosa).
Tip
Marcipanæg kan sælges enkeltvis eller pakkes i pæne æsker og sælges som værtindegaver eller som weekend-treats.