ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med hindbær og rom

Marcipanæg med hindbær og rom, som er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med ODENSE Æggedypperen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 25 stk.:

Sådan gør du

Ingredienserne blandes og marcipanen rulles til pølser, og deles i lige store stykker af ca. 42 g. Op til 5 stykker rulles i ODENSE Æggerulle stor. Lad marcipanæggene tørre min. 1 døgn, før de sættes på ODENSE Æggedypper.

Tryk dem godt ned, så spyddet får fat. Vend æggedypperen for at tjekke, at æggene sidder fast inden de dyppes i tempereret hvid chokolade. 

Pynt æggene umiddelbart efter dypning med en blanding af ODENSE Rosa støv og solbær- eller hindbærpulver. Der kan med fordel anvendes en lille the-sigte, til at drysse pulveret over med.

Tip

Anvend ODENSE Æggerulle, stor og ODENSE Æggedypper til rationel produktion af dine marcipanæg til påskesalget.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.