ODENSE Logo professionel

Marcipanæg med Cognac

Cognac i marcipanen er en skøn måde at tilføje en anderledes smag til dine påskeæg, perfekt til en voksen påskemiddag eller som en snack til aftenkaffen. Marcipanen æltes blot sammen med cognac og overtrækkes med mørk chokolade, hvorefter æggene evt. kan pyntes med en mandel.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 16 stk.:

Sådan gør du

Ælt marcipan sammen med Cognac. Del marcipanen i 16 lige store stykker og rul dem i hånden eller i ODENSE Æggerulle. Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.

Smelt mørk overtræk og dyp æggene. Pynt med en mandel på hvert æg.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.