Marcipanæg med Cognac
Cognac i marcipanen er en skøn måde at tilføje en anderledes smag til dine påskeæg, perfekt til en voksen påskemiddag eller som en snack til aftenkaffen. Marcipanen æltes blot sammen med cognac og overtrækkes med mørk chokolade, hvorefter æggene evt. kan pyntes med en mandel.
Ingredienser
- 400 g Original ODENSE Marcipan 400 g
- 2 spsk. Cognac
Pynt
- 200 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
- 16 stk. ODENSE Mandler med hinder - 1 kg
Sådan gør du
Ælt marcipan sammen med Cognac. Del marcipanen i 16 lige store stykker og rul dem i hånden eller i ODENSE Æggerulle. Lad gerne æggene hvile til dagen efter, under en plastikpose.
Smelt mørk overtræk og dyp æggene. Pynt med en mandel på hvert æg.