ODENSE Logo professionel

Marcipanæg - det klassiske

Det klassiske marcipan æg går man aldrig fejl af.

Her har vi brugt ODENSE Marcipan uden tilsat sukker som indeholder 60% mandler. Marcipan uden tilsat sukker har et naturlig indhold af sukker, og indeholder sødestoffer (Erythritol og Sucralose), som kan være et godt alternativ til sukker. Men du kan også sagtens bruge ODENSE Mandelråmasse Valencia.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 40 stk.:

Sådan gør du

Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i mellem æggerulle.

Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn. inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret mørk chokolade.

Pynt hvert æg med en mandel.

Tip

Marcipanægget kan sættes med langsiden på æggedypperen, sådan at mandlen kan sættes på siden af ægget.

Brug evt. også ODENSE Mandelråmasse Valencia eller ODENSE Økologisk Mandelråmasse til dette klassiske påskeæg.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.