ODENSE Logo professionel

Marcipan-nougatknas stænger

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

  1. Rul marcipanen ned til ca. 4 mm. og skær den til formen. Husk at fore formen med bagepapir i bunden.
  2. Hasselflagerne ristes. Chokolade og nougat smeltes sammen og 200 g hasselflager vendes i.
  3. Nougatblandingen smøres på marcipanbunden og der drysses med 30 g ristede hasselflager øverst.
  4. Når fyldet er hærdet, vendes det ud af formen og marcipanbunden smøres med tempereret mørk chokolade. Inden chokoladen størkner helt skæres stængerne ud i bredde på ca. 2 cm eller i ønsket størrelse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.