ODENSE Logo professionel

Konfektstykker med mandler og hasselnødder

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Hak nødderne. Smelt nougat og vend nødder og rosiner i. Fordel massen i ODENSE konfektbakke (eller anden form) foret med bagepapir. Glat overfladen med en palet. Lad konfekten sætte sig en times tid på køl.

Smelt mørk overtræk og smør på begge sider af konfekten. Skær straks med en varm kniv, konfekten i tern på 3x3 cm.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.