ODENSE Logo professionel

Konfektstykke med valnød

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 60 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 60 stk.:

Sådan gør du

Hak valnødder og skær figner i små tern.

Smelt nougat og vend valnødder og figner i.

Fordel massen i ODENSE Konfektbakke (eller anden form) foret med bagepapir. Glat overfladen med en palet. Lad konfekten sætte sig en times tid på køl.

Temperer chokoladen og smør begge sider af konfekten.

Skær straks med en varm kniv, konfekten i små tern på 3x3 cm. 

Tip

Sælg i små cellofanposer eller enkeltvis.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.