ODENSE Logo professionel

Konfektbar med marcipan og nougat

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 18 stk.:

Sådan gør du

Nougattrøffel
Fløden koges op og hældes over chokoladen og der røres rundt til chokoladen er smeltet. Stilles på køl til næste dag.

ODENSE nougat 1 smeltes og røres i chokoladetrøflen.

Konfektbar
Marcipanen rulles ned på 5 mm og lægges i konfektbakken, som er foret med silikonepapir i bunden.

Nougattrøffel smøres ud på marcipanen og bakken stilles på køl til trøflen er skærefast.

Pladen vendes ud og der skæres 18 bar på hver 2,5 cm i bredden. Hver bar dyppes i mørk overtræk. 

Tip

Kan drysses med hasselnøddeflager og dekoreres med et sprøjtet nougathjerte.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.