Konfektbar med marcipan og nougat
Ingredienser
Nougattrøffel
- 200 g ODENSE Hvide chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 200 g Piskefløde
- 150 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
Konfektbar
- 450 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 400 g ODENSE Overtræk Mørk RA/MB - 1 x 2,5 kg
Sådan gør du
Nougattrøffel
Fløden koges op og hældes over chokoladen og der røres rundt til chokoladen er smeltet. Stilles på køl til næste dag.
ODENSE nougat 1 smeltes og røres i chokoladetrøflen.
Konfektbar
Marcipanen rulles ned på 5 mm og lægges i konfektbakken, som er foret med silikonepapir i bunden.
Nougattrøffel smøres ud på marcipanen og bakken stilles på køl til trøflen er skærefast.
Pladen vendes ud og der skæres 18 bar på hver 2,5 cm i bredden. Hver bar dyppes i mørk overtræk.
Tip
Kan drysses med hasselnøddeflager og dekoreres med et sprøjtet nougathjerte.