ODENSE Logo professionel

Guldæg med appelsinsmag

Med hjælp af ODENSE Æggerulle er det nemt at lave fyldte påskeæg.
Pak æggene - gerne forskellig slags - i en lille cellofanpose med bånd omkring, så er de klar til salg.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.:
  stk.
Opskrift er beregnet til 50 stk.:

Sådan gør du

Ælt marcipanen med appelsinpasta.

Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat i midten.

Saml marcipanen med nougaten.

Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i ODENSE Æggerulle, mellem.

Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn.

Dyp æggene i tempereret mørk chokolade.

Pynt med ODENSE Guldstøv.

Tip

Dekoration / variation:

  • Hvid chokolade, en fin streg mørk chokolade og et lille drys ODENSE Guldstøv.
  • Mørk chokolade, et lille strejf reven appelsinskal og et lille drys ODENSE Guldstøv.
  • Hvid chokolade og ODENSE Guldstøv.

Relateret video

Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Umbraco.Cms.Web.Common.PublishedModels.VideoEmbed]..Name

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.