Guldæg med appelsinsmag
Med hjælp af ODENSE Æggerulle er det nemt at lave fyldte påskeæg.
Pak æggene - gerne forskellig slags - i en lille cellofanpose med bånd omkring, så er de klar til salg.
Ingredienser
- 1000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 35 g Appelsinpasta
- 250 g ODENSE Nougat 1 - 1 kg
- 500 g ODENSE Mørke chokoladeknapper RA/MB, 150 g
- 2 g ODENSE Guld Støv - 5 g
Sådan gør du
Ælt marcipanen med appelsinpasta.
Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat i midten.
Saml marcipanen med nougaten.
Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i ODENSE Æggerulle, mellem.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn.
Dyp æggene i tempereret mørk chokolade.
Pynt med ODENSE Guldstøv.
Tip
Dekoration / variation:
- Hvid chokolade, en fin streg mørk chokolade og et lille drys ODENSE Guldstøv.
- Mørk chokolade, et lille strejf reven appelsinskal og et lille drys ODENSE Guldstøv.
- Hvid chokolade og ODENSE Guldstøv.