ODENSE Logo professionel

Dadelkonfekt

Sælg som konfekt til jul eller som to-go snitte!

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 144 stk.:
   stk.
Opskrift er beregnet til 144 stk.:

Sådan gør du

Marcipanen rulles ned på 4 mm og lægges i bunden af 2 ODENSE Konfektbakker på bagepapir.

100 g chokolade smeltes og blandes med Pailleté Feuilletine.

Massen fordeles på marcipanen og det hele sættes på køl, til chokoladen har sat sig.

Mandler blendes groft. Dadler og den smeltede chokolade tilsættes, og blendes til en jævn masse.

Massen fordeles i bakken, læg evt. bagepapir over og rul jævnt ud med en rullepind. Massen køles helt af.

Konfekten vendes ud af bakken og marcipanbunden smøres med mørk overtræk. Konfekten vendes med bunden nedad og skæres i 6 x 12 stykker.

Tip

Vælg de bedste dadler med sten, og udsten dem inden brug.

Server fx små lækre konfektstykker til dine kunder i julemåneden - pakkes og sælges fx i Guldæske eller cellofanpose med julebånd.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.