ODENSE Logo professionel

Tørrede rabarber

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 700 g:
   g
Opskrift er beregnet til 700 g:
  • 500 g Rabarber
  • 100 g Sukker
  • 100 g Vand

Sådan gør du

Kog sukker og vand op, og lad afkøle. Skær rabarberne i lange tynde strimler.

Vend strimlerne i sukkerlagen, og tilsæt evt. lidt rød frugtfarve.

Fordel strimlerne på bageplade med papir, og bag ved 100°C i 1½ - 2 timer afhængig af tykkelsen på strimlerne. Vend et par gange undervejs.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.