ODENSE Logo professionel

Sukkerristede græskarkerner med nougat

Grundopskriften er velegnet som et sprødt lag på bagt bund.

Grundopskriften indgår bl.a. i Halloween tærten 2025.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1500 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1500 g:

Sådan gør du

Sukker og vand koges til sukkeret er opløst.
Græskarkernerne vendes i sukkerlagen og den overskydende lage sigtes fra.

Græskarkernerne spredes i et tyndt lag ud på bagepapir eller silikonemåtte og karamelliseres i ovnen ca. 18 min. ved 180 grader.

Nougat vejes af og græskarkernerne tages direkte fra ovnen og ned i nougaten, så nougaten smelter. Sørg for at røre godt i blandingen, så kernerne ikke hænger for meget sammen.

Påsmøres bundene mens nougaten er flydende - ellers varmes massen blot op igen, fx i mikroovn.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.