ODENSE Logo professionel

Sommer-mørdej med citron

Grundopskrift til Sommertærter fra 2017.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2330 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2330 g:
  • 200 g Sukker
  • 200 g Flormelis
  • 500 g Smør
  • 240 g Past. æg
  • 120 g Mandelmel
  • 1000 g Hvedemel
  • 10 g Fint Salt
  • 60 g Citroner (revet skal fra ca. 4 stk.)

Sådan gør du

Sukker, flormelis og smør køres sammen.

Tilsæt æg, mandelmel, hvedemel og salt. Køres sammen til det kun akkurat er samlet.

Mazarinmassen tilsættes citronpasta efter melet er tilsat.

Sættes på køl min. 3 timer.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.