ODENSE Logo professionel

Solbærmarmelade

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3005 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3005 g:
  • 755 g Frosne Solbær
  • 750 g Vand
  • 1500 g Syltesukker

Sådan gør du

Solbær og vand koges sammen i omkring 10 min. så solbærrene er godt møre. Tilsæt syltesukker, og kog yderligere 5-10 min. indtil den har en god konsistens. Hæld solbærmarmeladen over i en skål og sæt til side.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.