ODENSE Logo professionel

Smør-mazarin med marcipan

Grundopskrift til mazariner.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18300 g:
     g
Opskrift er beregnet til 18300 g:
  • Basis ingredienser

  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 5000 g Sukker
  • 500 g Æg
  • Øvrige ingredienser

  • 3500 g Smør
  • 3500 g Æg
  • 400 g Hvedemel
  • 400 g Kartoffelmel

Sådan gør du

Smørret skal være tempereret (blødt) inden anvendelse.

Marcipan, sukker og æg røres sammen og derefter tilsættes de øvrige ingredienser.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.