ODENSE Logo professionel

Smør-linsedej til mazariner

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 9675 g:
    g
Opskrift er beregnet til 9675 g:
  • 4500 g Hvedemel
  • 3000 g Smør
  • 1500 g Flormelis
  • 575 g Æg
  • 100 g Bagepulver

Sådan gør du

Smørret skal være tempereret (blødt) inden anvendelse. 
Ingredienserne røres sammen og sættes på køl ca. 1 time før udrulning.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.