ODENSE Logo professionel

Skovbærpuré

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1250 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1250 g:
  • 1000 g Frosne Skovbær
  • 250 g Flormelis

Sådan gør du

Bærrene fordeles i en kantplade og flormelis strøs over bærrene. Varm bærrene i ovnen i 16-17 min. ved 180ºC.
Bærrene afkøles, hældes i en skål og blendes. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen skal være tyndere.
OBS: Puréen skal anvendes indenfor få dage og opbevares på køl.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.