ODENSE Logo professionel

Pistaciemarengs

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 470 g:
   g
Opskrift er beregnet til 470 g:
  • 150 g Past. æggehvider
  • 150 g Sukker
  • 150 g Flormelis
  • 20 g Pistacienødder (finthakket)

Sådan gør du

Pisk æggehvider og sukker op. Tilsæt flormelis og pisk til en stiv marengs.

Smør marengs ud på bagepapir, så det passer med tærtens størrelse, og del den i 2 halvmåner. Drys med finthakket pistacienødder.

Bag ved 100°C i 60 min., eller lad dem stå i en slukket ovn med eftervarme natten over.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.