ODENSE Logo professionel

Nougat- og chokolade Sarah Bernhard

Anvendes bl.a. til Peberkage roulade 2020.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3400 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3400 g:

Sådan gør du

Fløden koges op, og hældes over nougaten og chokoladen. Pisk det hele godt sammen.

Blend cremen med en stavblender, inden den dækkes til med film, og sættes på køl til dagen efter.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.