ODENSE Logo professionel

Mørk streusel

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2770 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2770 g:

Sådan gør du

Kogende vand og kakao røres til en pasta og røres sammen med Kranse XX og sukker. Hvedemel tilsættes og til sidst små klumper af tempereret smør. Opbevares på køl.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.