ODENSE Logo professionel

Mørk mazarinmasse

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 21200 g:
     g
Opskrift er beregnet til 21200 g:
  • 5000 g ODENSE Kranse XX - 5 kg
  • 5000 g Sukker
  • 5000 g Smør (saltet)
  • 4000 g Past. æg
  • 1000 g Hvedemel
  • 500 g Kakao
  • 700 g Vand

Sådan gør du

Kakao og kogende vand blandes til en pasta og tilsættes
sammen med sukkeret. Røres som almindelig mazarinmasse.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.