ODENSE Logo professionel

Mørdej med kakao

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2298 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2298 g:
  • 200 g Sukker
  • 200 g Flormelis
  • 500 g Smør (saltet)
  • 250 g Past. æg
  • 120 g Mandelmel (fint)
  • 900 g Hvedemel
  • 8 g Salt
  • 100 g Kakao

Sådan gør du

Sukker, flormelis og smør køres sammen. Tilsæt æg, mandelmel, hvedemel, salt og kakao. Køres sammen til det kun akkurat er samlet. Sættes på køl min. 3 timer.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.