ODENSE Logo professionel

Mørdej

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3 stk.:
 stk.
Opskrift er beregnet til 3 stk.:

Ca. 3 springforme.

  • 1000 g Hvedemel
  • 750 g Smør eller Margarine (tempereret)
  • 350 g Flormelis
  • 50 g Past. æg

Sådan gør du

Ingredienserne æltes sammen med en dejkrog i røremaskine (må ikke æltes for meget).

Tip

Mørdej er velegnet til opbevaring på køl, op til 5 dage, eller frost pakket i plastpose.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.