ODENSE Logo professionel

Mazarin kageblanding

Mazarin kageblanding er en blanding af mazarinmasse uden mel og Platin CREDI® Cake Lys.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8685 g:
    g
Opskrift er beregnet til 8685 g:

Sådan gør du

Rør kagedejen sammen efter opskriften på sækken.

Bland mazarin og kageblanding sammen.

Det et vigtigt at de begge har stuetemperatur.

Relaterede opskrifter

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.