ODENSE Logo professionel

Marcipancrumble med havregryn og kanel

Perfekt til fx Cafétærter med stikkelsbær, rabarber, æbletærter eller andre typer af kager, hvor man ønsker at bruge en dejlig crumble.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 2540 g:
    g
Opskrift er beregnet til 2540 g:

Sådan gør du

Kranse XX og sukker køres sammen og hvedemel, havregryn og kanel tilsættes.

Klumper af små stykker smør tilsættes til sidst og det hele røres sammen.

Sættes på køl.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.