ODENSE Logo professionel

Lys chokolade og nougat mousse

Lys chokolade og nougat mousse anvendes bl.a. til Peberkage/nougattoppe 2020.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1241 g:
    g
Opskrift er beregnet til 1241 g:

Sådan gør du

Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 10. min. Fløde (1) koges op, og hældes over nougaten og chokoladen. Tilsæt gelatinen, og pisk det hele godt sammen. Sæt til side indtil det er stuetemperatur.

Når nougat og chokoladecremen er stuetemperatur, piskes den sidste del af fløden (2) til en lind flødeskum, og blandes sammen med nougat og chokoladecremen.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.