ODENSE Logo professionel

Lemoncurd

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 3320 g:
    g
Opskrift er beregnet til 3320 g:
  • 20 g Husblas (10 bl.)
  • 1000 g Citronsaft
  • 450 g Sukker
  • 900 g Past. æg
  • 450 g Sukker
  • 500 g Koldt Smør

Sådan gør du

Udblød husblas i koldt vand.

Kog citronsaft og sukker op.

Bland helæg og sukker, og pisk den varme citronsaft i. Hæld tilbage i gryden og legér til 82°C grader.

Tilsæt husblas og smør, og rør/blend til cremen er helt glat.

Sæt cremen på køl.

Tilmeld nyhedsbrev fra ODENSE Professionel


Vil du modtage nyheder, faglig inspiration og opskrifter til alle anledninger året rundt, samt tips og tricks fra vores konditor? 
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev for professionelle her. 

Søg

Gem dine favoritter!


Lad ikke en eneste opskrift gå tabt! Opret en profil nu og start din personlige samling af favoritopskrifter eller produkter.

Bliv medlem af Odense Marcipan's professionelle fællesskab og få nem adgang til dine gemte opskrifter og produkter - når som helst, hvor som helst.